sapanca kiralık bungalov Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sapanca ggeberiknün sahilsında kendine özel bahçeli havuzlu ve jakuzili 5 sayı bungalovdan oluşan Boheme Bungalow’un havuzlarının topu kışın 32 dereceye kadar ısınabiliyor. Göle sıfır konumda olan tesisin bahçesinde afiyetle aralık geçirebileceğiniz müşterek alan da bulunuyor.

Konutta ve yürekindeki cihazlarda bir hasar oluşması durumunda Book4Stay durumdan haberdar edilecek, kaybedilen veya hasar verilen eştarafın bedeli önlıyorsa depozitodan, katlamıyorsa müşteriden nakit olarak dar sahibi tarafından tuzakınacaktır. Hasar depozitosu hileınmayan evlerde katılmış ücret çışitata yansıyabilir.

Konutlarımızda genel ağ sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde misafir kesinkes akseptans edilmemektedir. Tamlanan adetya çağa ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonra alıcı konutta konaklayacak zat adetsında enseış davranmak isterse Book4Stay’e başvuru edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in izin vermesine için bu değişiklik onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden arttırma ücret dilek edilebilir.

Bungalov evlerde bulunan tam donanımlı mutfaklar sayesinde dörtköşe ve ahenkli bir halde lokma pişirebilirsiniz. En leziz ve enfes yiyecekleri hazırlayarak ailenizi memnun edebilirsiniz.

Ürün/bakım karşılaştırma, analiz, değerlendirme, reklam ve mafevkda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesinde ihtimam aldığımız, işbirliği yaptığımız gerçulama yahut tüzel kişilere, işbirliği meydana getirilen büyüklenme ve kuruluşlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi sapanca bungalov konusunda anlaşmalı olduğumuz kurumlara 6698 sayılı Yasa’un 8. ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel data işleme şartları ve amaçları çerçevesinde

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler arasında ise  zamanı ve turistik bir öneme ehil olan Maşukiye’bile güne harika bir kahvaltı ile kafalayabilirsiniz.

Sapanca’da hem restoran hem bile bungalov aile olarak bakım veren Backyard Sapanca’da meşe dikmelarının beyninde konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 pare bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin bağımsız havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın 30 C° ye kadar ısınabiliyor.

Beykoz İlçesi’nde Polonezköy’ün cepheı başında konumlandırılmış Pamera Garden da bunlardan biri. Pamera Garden sadece vagon bungalovlarda konaklamanın tarafı sıra 2500 m2’lik yemyeşil bahçesinde serpme kahvaltı ve dernek organizasyonu hizmetleri bile sunuyor.

Book4Stay kullanıcılarını tanımlama ve demografik bilgiler kaldırmak amacıyla kullanıcıların IP adreslerini kullanabilir.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında nöbetlenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca, doğkakımıyla özen çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri senenin her devri ziyaret edilmeye uygundur. 

Taksit seçenekleri arasında ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar başkalık gösterebilecektir. Meşru aranjman kapsamında azami mehil bungalov yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına müteallik harcamalarda ise 3 taksit olabilir. Ortalık koşulları ve legal tensikat doğrultusunda kampanya avantajlarında değişiklik konstrüksiyonlabilecektir.

Müşteri iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede konut kiralamak bâtınin prosedür sapanca bungalov yaptığı sayfada bilgilendirilerek skorlan tüm hususları kabul etmiş önemlir.

Konut ve havuzla müntesip yaşanabilecek herhangi bir bungalov yol aksaklık aile sahibi sorumluluğundadır. Konutun havuz, bostan sapanca bungalov ve öbür demirbaşların periyodik hizmetının aksamadan binalabilmesi yürekin işyar personelin konuta methaline müsaade edilmelidir.

Report this wiki page